Rijbewijs App

rijbewijsapp

Rijschool de Haan maakt gebruik van de RijbewijsApp.  Onderaan de pagina kan je de RijbewijsApp downloaden. Er is zowel een versie voor Android als voor iOS.

Je krijgt als leerling een gebruikersnaam en wachtwoord. Je deze kan gebruiken voor de Rijbewijs App en inloggen op “mijn rijlesplanner”.

Je kan op elk gewenst moment inzien wat je vorderingen zijn van de rijlessen, zien wat voor betalingen je al hebt gedaan en je planning van je rijlessen inzien.

Zo maken we je opleiding nog effectiever!

Rijbewijsapp

Wij maken het jouw makkelijk. Door de RijbewijsApp heb je direct inzicht in de complete rijopleiding. Van rijlessen tot de financiële gegevens en openstaande saldo’s. Je ontvangt zelfs een herinnering vooraf aan de rijles! Download daarom de RijbewijsApp. Er is zowel een versie voor Android als voor iOS.


app2

Via de RijbewijsApp krijg je een half uur voor aanvang een melding op je smartphone zodat jij je rijles niet kan vergeet. In de app vind u een agenda waar u alle geplande lessen en lessen uit het verleden kunt terugvinden


app4

De agenda synchroniseert automatisch met de agenda van uw telefoon. Een half uur voor aanvang van de les krijgt u een melding op uw telefoon, zodat u nooit meer een les vergeet.


app3

In de agenda staan alle geplande lessen aangegeven. Daar vind je alle informatie over de les. Waar je wordt opgehaald, afgezet, hoe lang je les duurt en andere gegevens die van belang zijn. Ook staan hier alle lessen uit het verleden, zodat je goed kunt zien wanneer en hoe lang je gelest hebt .


app5

Haal je Rijbewijs door middel van het behalen van Achievements. Voor elk onderdeel dat je haalt, ontvang je een Achievement. Speel er zo veel mogelijk vrij!


De RijbewijsApp is nu gratis te downloaden in de Appstore en de Google Play Store.

appstorerijbewijsapp playstore